| Konkurs za moderatore! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Orthodox Admin
Broj poruka : 99 FMS novci : 127 Datum upisa : 22.08.2010 Godina : 43 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 6:23 am | |
| Ovde se možete prijaviti na konkurs moderatora,a ova funkcija uz pogodnosti koje nosi nosi i veliku odgovornost u smislu:
-svakodnevne posete foruma
-konstantnom nadgledanju foruma ili njegovog dela za koji ste zaduženi
-''terensko'' sprovođenje zateva administratora
-praćenje svih svetskih dešavanja vezano za FM igru ili serijal
-izveštavanje administratora o svim dešavanjima bitnim za funkcionisanje foruma
-aktivno učestvovanje sa administratorima u procesu omasovljenja broja korisnika
Ukoliko mislite da možete ispunite ove zahteve onda ste prava osoba za mesto moderatora!
| |
|
| |
Loco Moderator
Broj poruka : 27 FMS novci : 41 Datum upisa : 23.08.2010
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 9:40 am | |
| Prijavljujem se ja za moderatora. Ali ja bi vise da pomognem editovanju foruma i da nadgledam offtopic. Pozdrav. | |
|
| |
Flow Moderator
Broj poruka : 43 FMS novci : 55 Datum upisa : 25.09.2010
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 2:01 pm | |
| Prijavljujem se i ja,za bilo koji deo foruma. Jeste da mi je ovo prva poruka, ali sam bio dosta aktivan na prethodnom forumu. | |
|
| |
Orthodox Admin
Broj poruka : 99 FMS novci : 127 Datum upisa : 22.08.2010 Godina : 43 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 7:39 pm | |
| Loco,ako možes samo da mi kažeš koje si godište i u šta se konkretno razumeš pto se tiče edita foruma? | |
|
| |
Loco Moderator
Broj poruka : 27 FMS novci : 41 Datum upisa : 23.08.2010
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 7:43 pm | |
| 17 godina, mogu pomoci sta god treba za forumotion (samo ne znam da radim u fotosopu), pre sam vodio svoj forum.. Takodjer bi mogo nadgledati Slobodnu zonu, posto inace tu najvise visim, znam spamere u dusi. | |
|
| |
Orthodox Admin
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 7:50 pm | |
| Što se mene tiče zvučiš i prilično ok i zrelo što je za mene vrlo bitno.Moj Amin za moderatora imaš. | |
|
| |
Cleo Clan Foruma
Broj poruka : 46 FMS novci : 62 Datum upisa : 21.09.2010 Lokacija : Šabac
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Sub Sep 25, 2010 10:27 pm | |
| Ovako i ja bi se prijavio za moderatora opšte diskusije tj tamo gde je glavni deo za fm i diskusiju oko njega dakle mogao bi tu kada izađe FM 11 da otvaram teme i da uređujem taj board. Dakle sada se prijavljujem za mesto moderatora u tom pdf ali tek za FM 11 jer mislim da sada nema svrhe uređivati taj board kada FM 11 izlazi za malo više od mesec dana. | |
|
| |
Paul93 Clan Foruma
Broj poruka : 15 FMS novci : 23 Datum upisa : 26.09.2010
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! Ned Sep 26, 2010 2:51 am | |
| I ja bih da budem moderator, svejedno mi je koji deo bi bio "moj". Jeste da sam tek dosao, ali cu se truditi da budem aktivan i prisutan koliko mi dozvole obaveze... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Konkurs za moderatore! | |
| |
|
| |
| Konkurs za moderatore! | |
|