Mnogi kazu da im sudija ponisiti veliki broj golova iz kornera ali kod mene to nije slucaj. Igram sa HSV-om i dao sam 6-7 golova iz kornera u 12 kola lige i nisu mi nijedan ponistili. Ovde cu napisati kako mi je to poslo za rukom pa primenite ove savjete, mozda i vama pomognu:
1.Stavite da vam kornere izvodi igrac za najvecim atributom za izvodjenje istih,logicno.
2. Na prvu stativu stavite 2 igraca koji imaju najveci Heading,Jumping i Positioning. Ja ovdje najcesce stavim stopere i oni daju veliki broj golova.
3. Igracu sa najvecim Strengthom ukljucite opciju Challenge GK. Ja ovde najcesce stavim zadnjeg veznog i ovaj igrac ima zadatak da spreci golmana u izletanju i uzimanju lopte.
4. Na drugu stativu stavite 2 igraca koji imaju dobar Finishing,Composure i relaitvno dobar Heading. Ovdje najcesce stavim napadace.
5. Ukoliko imate igraca koji ima dobar atribut Long shots stvite ga da ceka loptu izvan kaznenog prostora ili outside area i on ce pospremati lopte u mrezu. Ovaj atribut treba da bude 16 ili veci.
Stavite da vam izvodjac kornere izvodi na prvu stativu i tada ce padati dosta golova ali koja god lopta se odbije na drugu stativu na nju nalete o
vi napadaci i pospreme je u mrezu. Kod mene je ova opcija stalno ukljucena i postizem dosta golova.
P.S Ovo nije moj tekst, nasao sam ga na nekom forumu.
Izgleda da je veoma delotvoran. Pa, pokusajte.